نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 شناسایی و تعیین پراکندگی ویروس‌ Y سیب‌زمینی در مزارع و گلخانه‌های گوجه‌فرنگی شهرستان یزد
سید رضا میررحیمی بیداخویدی، علی برادر، ثمین حسینی، احمد حسینی، سیید علیرضا اسمعیل زاده
مشاهده مقاله

2 بررسی ویژگی‌های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری‌های همراه با بیماری شانکر پوستی درختان گردو در استان کرمان
الهه صادقی گوغری، پژمان خدایگان، احمد حسینی، روح اله صابری
مشاهده مقاله

3 بررسی امکان نوترکیبی در ناحیه P1 جدایه ایرانی ویروس ﻣﻮزاییک ﭼﻐﻨﺪرﻗﻨﺪ (Beet mosaic virus, BtMV)
موسی محمدی، احمد حسینی، ثمین السادات حسینی فرهنگی
مشاهده مقاله

4 بررسی ویژگی‌های مولکولی پوتی‌ویروس جدا شده از گیاه شوکران در استان کرمان
سعیده نوری، احمد حسینی، ثمین السادات حسینی فرهنگی
مشاهده مقاله

5 بررسی اثر دگر آسیبی بقایای ریشه چهار رقم نخود (Cicer arietinum) بر رشد رویشی آفتابگردان و ذرت در محیط کنترل شده
کمال حاج محمدنیا قالی باف، ابراهیم کازرونی منفرد، مهدی نصیری محلاتی، احمد حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.68 K

6 بررسی خصوصیات آسیب شناسی بافتی و نحوه انتقال ویروس مولد موزاییک مرغ از ایران
احمد حسینی، مینا کوهی حبیبی، کرامت اله ایزد پناه، غلامحسین مصاحبی، کونسپسیون روبیس اتونل، کلودیو رتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 86.94 K

7 تعیین ترادف کامل و سازمان ژنوم ویروس مولد موزاییک مرغ از ایران
احمد حسینی، مینا کوهی حبیبی، کرامت اله ایزد پناه، غلامحسین مصاحبی، کونسپسیون روبیس اتونل، کلودیو رتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 86.88 K

8 تعیین ترادف نوکلئوتیدی ناحیه انتهای 3 ژنوم سه جدایه ویروس عامل موزاییک مرغ از ایران و ایتالیا و بررسی رابطه آنها با ویروس پیسک اسپارتینا (SpMV)
احمد حسینی، مینا کوهی حبیبی، کرامت اله ایزد پناه، غلامحسین مصاحبی، کونسپسیون روبیس اتونل، کلودیو رتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 87.09 K

9 اثر سه جدایه ی Pseudomonas florescens بر روی غلظت ویروس موزاییک زرد لوبیا در ژنوتیپ های مختلف لوبیای معمولی
عبدالله معصومی، ثمین حسینی، روح الله صابری، احمد حسینی، زهره داودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 371.22 K

10 مقایسه برخی از ویژگی های بیولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک زرد لوبیا (BYMV) جدا شده از مزارع باقلای شهرستان های جیرفت و دزفول
زهره داودی، ثمین حسینی، احمد حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 431.8 K

11 بررسی خصوصیات ویروسهای رشته ای مرغ از شیراز و کرج
احمد حسینی، کرامت اله ایزدپناه
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.04 K