نویسنده =
تعداد مقالات: 18

1 بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن
سودابه حسینیه فراهانی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 129.32 K

2 مقایسه دو روش مختلف در سنجش زیرالنون به کمک hplc
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابولفتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 67.93 K

3 بررسی افلاتوکسین و قارچهای مولد ان در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی، ابوالقاسم حسن پور، روح اله کرمی اسبو، مریم توکلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.7 K

4 بررسی گونه های فوزاریوم و پتانسیل تولید داکسی نوالنول و فومانیزین توسط آنها در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی، ابوالقاسم حسن پور، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 92.59 K

5 کاهش آفلاتوکسین B1 توسط دو سویه از باکتری های اسید لاکتیک
هنگامه صعودی، آنیتا خنافری، منصوره میر ابولفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.55 K

6 بررسی میزان دی اکسی نیوالنوال در محصول گندم و جو سالهای 1383- 1384 استان گلستان
منصوره میر ابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 52.42 K

7 بررسی میزان زیرالنون در محصول گندم استان گلستان
روح اله کرمی اسبو، منصوره میر ابوالفتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.68 K

8 پایش دی اکسی نیوالنوال ( DON ) در ذرت استان گلستان
فرهنگ علی اکبری، مسعود امامی، منصوره میر ابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.48 K

9 پایش آفلاتوکسین B1در ذرت استانهای اردبیل، خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابوالفتحی، رضا کامران، مهدی شتاب بوشهری، صمد سرکاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.96 K

10 بررسی آفلاتوکسین و قارچ های مولد آن در فندق استان گیلان
منصوره میرابوالفتحی، عبدالله میرحسینی مقدم، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.67 K

11 بررسی میزان دی اکسی نیوالنول در محصول ذرت سالهای ۸۶-۱۳۸۵ استان ادربیل (مغان)
زهرا علی اکبری، حشمت اله امینیان، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.36 K

12 بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاهان پونه، آویشن و مرزه در برابر رشد فوزاریوم ورتی سیلیوئیدس
فلور مظهر، فرهنگ علی اکبری، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 29.21 K

13 پایش دی اکس نیوالنول در گندم محصول استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان و ذرت استان های خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابوالفتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.96 K

14 اثر اسانس آویشن شیرازی در مهار رشد جدایه های Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.8 K

15 اثر مواد موثره تیمول (Thymol) و کارواکرول (Carvacrol) در بازداری از رشد جدایه های قارچ Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.68 K

16 اثر گاز اوزون بر کاهش آلودگی پسته به آفلاتوکسین و قارچ مولد آن
منصوره میرابوالفتحی، مهدی چیت ساز، روح اله کرمی اسبو، مریم توکلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.51 K

17 مقایسه روش های مختلف سنجش دی اکسی نیوالنول و بهبود آن به کمک HPLC-UV
روح اله کرمی اسبو، منصوره میرابوالفتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.57 K

18 مقایسه تاثیر کاربرد قارچ کش های مختلف در باغ جهت کنترل قارچ های مولد آفلاتوکسین و آفلاتوکسین در پسته
منصوره میرابوالفتحی، مهدخت ارجمند کرمانی، روح اله کرمی اسبو، حسین علوی، مریم توکلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.82 K