نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس گیاه مرزنجوش بر روی رشد سه قارچ بیماریزای گیاهی
علی اندی، وحیده ناظری، جواد هادیان، ذبیح اله زمانی، بهنوش السادات قدس علوی، امین اله طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.34 K)

2 کنترل بیولوژیک پوسیدگی خاکستری توت فرنگی با استفاده از اسا نس های گیاهی
محسن فرزانه، حمید رنجبر، جواد هادیان، عباس شریفی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.17 K)

3 فعالیت ضد قارچی چند اسانس گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی
مریم زمانی، محمد حسین میرجلیلی، نیلوفر واقفی، محسن فرزانه، جواد هادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.7 K)

4 ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضد قارچی اسانس بادیان رومی ( Pimpinella anisum ) در کنترل دو بیمارگر قارچی پس از برداشت گیاهی
روح اله شریفی، جواد هادیان، محسن فرزانه، محمد حسین میر جلیلی، فرشته حیثدری، مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (42.43 K)

5 پتانسیل ضد قارچی چند اسانس گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer
حمیده افشارمنش، جواد هادیان، محسن فرزانه، مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.7 K)

6 شناسایی ترکیبات اسانس گونه گیاهی Artemisia khorasanica بررسی فعالیت ضد قارچی آن روی برخی از قارچ های خاکزی بیماریزای گیاهان
محسن فرزانه، جواد هادیان، عباس شریفی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.1 K)

7 بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس میخک هندی ( Syzygium aromaticum ) روی چند بیمارگر پس از برداشت گیاهی
محسن فرزانه، جواد هادیان، محمدحسین میر جلیلی، جواد زاد، نیلوفر واثقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.5 K)

8 تاثیر بازدارندگی اسانس و عصاره های مختلف دو گونه مرزه ماکروسیفون و مرزه خوزستانی بر رشد میسلیومی و تولید آفلاتوکسین قارچ آسپرژیلوس فلاووس
بنت الهدی صالح نیا، اکبر گران، محسن فرزانه، جواد هادیان، مریم حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (89.7 K)