کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مطالعه کنترل قارچ های nicilliutn spp. و Aspergillusspp.در کیفیت بعد از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه با استفاده از اسانس گیاهی رزماری (Ro smarin us fficinalis) | |
معظم حسن پور اصیل | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.21 K |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مطالعه کنترل قارچ های nicilliutn spp. و Aspergillusspp.در کیفیت بعد از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه با استفاده از اسانس گیاهی رزماری (Ro smarin us fficinalis) | |
معظم حسن پور اصیل | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.21 K |