کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus
محسن قیاسوند، مهدی دهقات بنادکی، کامران رضا یزدی، امین اله طهماسبی، بهنوش قدس علوی، محمدرضا احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 92.53 K

2 بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش افلاتوکسین Aspergillusflavus
محسن فرزانه، مسعود احمدزاده، محمد جوان نیکخواه، عباس شریفی تهرانی، علیرضا قاسم پور، منصوره میرابوالفتحی، ژی کی شی
مشاهده مقاله اصل مقاله 88.9 K