کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus | |
محسن قیاسوند، مهدی دهقات بنادکی، کامران رضا یزدی، امین اله طهماسبی، بهنوش قدس علوی، محمدرضا احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.53 K) | ||
2 | بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش افلاتوکسین Aspergillusflavus | |
محسن فرزانه، مسعود احمدزاده، محمد جوان نیکخواه، عباس شریفی تهرانی، علیرضا قاسم پور، منصوره میرابوالفتحی، ژی کی شی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.9 K) |