کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی اثر نمکهای کربنات و بیکربنات به تنهایی و در تلفیق با باکتری Pantoea agglomerans در کنترل قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علیزاده علی آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (45.07 K)

2 بررسی اثر آنتا گونیستی جدایه های Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات به تنهایی و در تلفیق با ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، محسن فرزانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (42.91 K)

3 ارزیابی مقاومت شماری از ارقام دیررس هلو و شلیل به کپک آبی در شرایط سردخانه
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علائی، حسین فتحی، ناصر بوذری، سونا حسین اوا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87 K)

4 بررسی مقاومت نسبی شماری از ژنوتیپ های بومی و ارقام تجاری سیب به کپک آبی در شرایط سردخانه
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علائی، حسن حاج نجاری، سونا حسین اوا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.44 K)