کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثر کلرور کلسیم بر حفظ کیفیت میوه سیب در انبار و سردخانه
فریدون فیلسوف، حسین حسن پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 50 K

2 ارتباط آلودگی کمون در باغ ها با کپک خاکستری کیوی فروت در سردخانه
حسین طاهری، اسماعیل غلامیان، رضا فیفایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.19 K

3 استفاده از تیمار آب گرم و پیش سرما در مبارزه با پوسیدگی کیوی ناشی از قارچ Botrytis cinerea
حسین طاهری، جواد فتاحی، اسماعیل غلامیان، محمدفاضل حلاجی ثانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 20.24 K

4 شناسایی قارچهای عامل پوسیدگی انگور در سردخانه
حامد دولتی بانه، محمود اخوت، مصباح بابالار
مشاهده مقاله اصل مقاله 60.36 K

5 کنترل بیولوژیکی کپک سبز مرکبات با کاربرد تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما، Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis در شرایط سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.86 K

6 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.55 K

7 اثر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی مقاومت به بیماری کیوی فروت رقم هایوارد در سردخانه
جواد فتاحی مقدم، مازیار فقیه نصیری، حسین طاهری، ماریه ببری
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.95 K

8 بررسی و شناسایی Alternaria alternata عامل پوسیدگی سیاه پرتقال در سردخانه های استان همدان
رازک مهدیزاده نراقی، امیر ارجمندیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 86.85 K

9 بیماریهای قارچی سیب در انبار
زهرا زکیئی، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 49.35 K