کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی کنترل بیولوژیک کپک سبز مرکبات با عامل Penicillium digitatum توسط باکتر‌ی‌های آنتاگونیست
پریسا محمدی، Recep Kotan، Elif Tozlu
مشاهده مقاله

2 کنترل بیولبوژیک کپک آبی سیب توسط Bacillus subtilis در محیط آزمایشگاهی و بافت سیب
آزاده عمادی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، نواز اله صاحبانی، علی علیزاده علی آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 61.7 K

3 اثر Bacillus subtilis بر پوسیدگی ساقه و ریشه خیار با عامل Fusarium orysporam f.sp. radicis-cucumerinum
حدیث یوسفی، نوازاله صاحبانی، لیلا فرآورده، وحیده مهدوی، منصوره میر ابوالفتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 87.07 K

4 کنترل بیولوژیک پوسیدگی ذغالی سویا با استفاده از Bacillus subtilis
مهرداد پیرویان، حشمت اله امینیان، مینا حسینی حاجی عبدال
مشاهده مقاله اصل مقاله 367.05 K

5 بررسی کنترل بیولوژیک عامل پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی Fusarium oxysporum f.sp.lycopersici توسط Bacillus subtilis
جمیله ایرندگانی، حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 321.79 K