کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 3 |
|
1 |
|
بررسی اثر ضد قارچی چند اسانس گیاهی علیه بیماری های پس از برداشت توت فرنگی |
|
حسین میرزایی، محمد جواهری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 90.42 K
|
|
2 |
|
شناسایی متابولیت های آلی فرار Trichoderma asperellum و بررسی اثر ضد قارچی برخی از آن ها روی Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری توت فرنگی |
|
فرناز جلالی، دوستمراد ظفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 431.9 K
|
|
3 |
|
بررسی امکان استفاده از فرآورده های گیاهی به منظور کنترل بیماری بوته میری زیره سبز با عامل (Fusarium oxysporum f.sp cumini) و بیماری پوسیدگی ریشه در گیاهچه چغندر قند با عامل (Rhizoctonia solani) |
|
مرتضی قربانی، بهروز جعفرپور، ماهرخ فلاحتی رستگار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 269 K
|