کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تغییر ترکیبات فنلی در ارقام مختلف جو در خلال رشد قارچ Puccinia hordei و ارتباط آن با مقاومت این ارقام این ارقام نسبت به بیماری زنگ قهوه ای جو | |
حسن رضا اعتباریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (57.21 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تغییر ترکیبات فنلی در ارقام مختلف جو در خلال رشد قارچ Puccinia hordei و ارتباط آن با مقاومت این ارقام این ارقام نسبت به بیماری زنگ قهوه ای جو | |
حسن رضا اعتباریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (57.21 K) |