کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 110

-1024 مقایسه اثرات چند روش کنترل بیماری پوسیدگی غلاف ساقه گیاه بادام زمینی
محمدرضا اصغری، س.د مائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.47 K

-1023 بررسی علل پوسیدگی طوقه و ریشه انار در استانهای مرکزی و تهران
زهرا زکیئی، محمد اشکان، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 212.6 K

-1022 پوسیدگی ریشه چغندرقند در استان فارس
عبدالرحمن فصیحیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 156.72 K

-1021 پوسیدگی سیاه گیاهان خانواده کلم در اصفهان
مسعود بهار، فلورا نورمهدوی، محبوبه مدنی
مشاهده مقاله

-1020 بررسی میزان مقاومت انار نسبت به پوسیدگی و ترکیدگی میوه
منصور شاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 43.11 K

-1019 تشخیص و بیماریزایی فوزاریومهای همراه با ریشه و طوقه گندم در فارس
عباسعلی روانلو، ضیا الدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 232.35 K

-1018 وقوع پوسیدگی میوه موز ناشی از قارچ Colletotrichum musae در استان گلستان
محمدرضا احمدی، محمدعلی آقاجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 52.83 K

-1017 وقوع پوسیدگی میوه نارنگی ناشی از قارچ Alternaria citri در ایران
محمدرضا احمدی، محمدعلی آقاجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 55.01 K

-1016 پوسیدگی شکوفه و برگ پرتقال در اثر قارچ Botrytis cinerea در مازندران
محمدعلی آقاجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 58.2 K

-1015 Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی طوقه و مرگ بوته های توت فرنگی در مازندران
امین علیان، وحید خسروی، زهرا صفری عربی، علی زمان میرآبادی، محمد امان زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 80.09 K

-1014 اولین گزارش از آلودگی گیاه برنج توسط Bipolaris sorokiniana در ایران
شهرام نعیمی، وحید خسروی، تاکائو تسوکیبوشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 117.65 K

-1013 مطالعه گونه های قارچ Cylindrocarpon همراه با پوسیدگی ریشه و طوقه ذرت و کلزا در استان خوزستان
مرضیه محمدی، رضا فرخی نژاد، حمید رجبی معماری
مشاهده مقاله اصل مقاله 91.55 K

-1012 پوسیدگی ماکروفومینای ریشه Muophomina phaseolinal روی کوکب کوهی Rudbeckia fulgida در ایران
اکرم بخشی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.47 K

-1011 معرفی قارچ Botrytis cinerae بعنوان عامل پوسیدگی ساقه گوجه فرنگی در گلخانه های استان کهگیلویه و بویراحمد
فریبا قادری
مشاهده مقاله اصل مقاله 69.55 K

-1010 بررسی اثر ضد قارچی اسانس چند گیاه دارویی در کنترل عوامل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی
مریم بهداد، ابراهیم بهداد، نعمت اله اعتمادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 69.67 K

-1009 اثرات حرارت درمانی و پرتو ماورا بنفش بر کاهش پوسیدگی و قابلیت نگهداری میوه انار punica granatum L
غلامرضا قهرمانی، عبدالحسین ابوطالبی، عباس میرآب زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.35 K

-1008 وقوع لهیدگی هویج توسط Pectobacterium carotovorum در مزارع لرستان
میثم تقی نسب، ملیحه ملکی، مهسا علیمی، عبد القیوم ابراهیمی، مجید جعفری، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.14 K

-1007 شناسایی باکتری های بیماری زای گیاهچه برنج در خزانه های استان مازندران
مهدی رستمی، ابوالقاسم قاسمی، حشمت اله رحیمیان، وحید خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 45.78 K

-1006 وقوع بیماری پوسیدگی قاعده گلوم گندم در استان گیلان
معصومه خیرگو، مصطفی نیک نژاد کاظم پور، حسن پدرام فر، حشمت اله رحیمیان، سعید یاراحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.02 K

-1005 اولین گزارش از پوسیدگی سفید ساقه گلرنگ ناشی از Sclerotinia sclerotiorum از ایران
محسن خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.01 K

-1004 اولین گزارش از بیماری لکه برگی گل شیپوری در ایران
رفعت عصاری بمی، شاهرخ آقارفیعی، رسول زارع، محمد مهدی امینائی، غلامرضا برادران
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.88 K

-1003 وضعیت آلودگی به پوسیدگی سیاه ریشه در خزانه های توتون برخی مناطق استانهای مازندران و گلستان
ناهید معرف زاده، هادی خاطری، محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله اصل مقاله 46.7 K

-1002 جداسازی و شناسایی سه گونه فوزاریوم، به عنوان عوامل پوسیدگی غده های بذری سیب زمینی کشت پائیزه (طرح استمرا) در منطقه جیرفت
مهدی آزادوار، امیررضا امیرمیجانی، مسعود لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 21.74 K

-1001 مقایسه سه روش مایه زنی قارچ Fusarium proliferatum عامل پوسیدگی خشک پیازهای ریز بذری (Onion set) در بیماریزایی
امیررضا امیرجانی، مهدی آزادوار
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.28 K

-1000 جداسازی گونه Phytophthora sp از ریشه و طوقه نهال کیوی در گیلان
محمود هوشیار فرد، شهربانو پورعبداله، سکینه مولایی، نیلوفر نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.6 K