کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 بررسی اثر بعضی از اسانس‌های گیاهی در کنترل قارچ‌های مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسین‌ها
فاطمه موحدخواه
مشاهده مقاله

2 مقاومت آنتی زنوزی و تحمل سیب زمینی، بادنجان، گوجه فرنگی و فلفل نسبت به سوسک کلرادوی سیب زمینی، Leptinotarsa decemlineata Say در شرایط مزرعه ای
سعید احمدی نقدهی، اکبر قاسمی کهریزه، محمود پوریوسف میاندوآب
مشاهده مقاله

3 خالص سازی و تعیین مشخصات tobacco battle virus جدا شده از فلفل در ایران
شیرین قربانی، رقیه نوروزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 238.06 K

4 بررسی های فنولوژیکی و موفولوژیکی جدایه های Phytophthora capsici عامل بوته میری فلفل
پگاه رحمان شیرازی، مهدی یوسفی، مهدی نصراصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.07 K

5 گزارش بیماری کپک خاکستری فلفل Capsicum annuum ناشی از Botrytis cinerea در سیستان
جواد آبخو
مشاهده مقاله اصل مقاله 57.31 K

6 شناسایی و جدا سازی استرین O ویروس Yسیب زمینی از فلفل
سمیه مصطفایی، غلامحسین مصاحبی، مینا کوهی حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.6 K

7 بررسی تاثیر کود مونوپتاسیم فسفات در مقایسه با چند قارچکش رایج در کنترل بیماری سفیدک سطحی فلفل
اسماعیل محمودی، معصومه عباسی، عبدالرضا اقتداری
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.27 K

8 بررسی بیماری بوته میری فلفل
جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 325.42 K

9 وقوع ویروس های پیسک خفیف فلفل (PMMV) و موزاییک پیسک سبز خیار (CGMMV) در برخی سبزی کاری های ایران
اطهر علی شیری، فرشاد رخشنده رو
مشاهده مقاله اصل مقاله 86.37 K

10 مقایسه پارامترهای جدول زندگی ویژه سنی تریپس پیاز (thrips tabaci lindeman (thys:thripidae روی خیار، فلفل و کدو در شرایط آزمایشگاهی
حسین مددی، عزیز خرازی پاکدل، احمد عاشوری، بنفشه احمدی، جعفر محقق نیشابوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 44.88 K

11 ارزیابی واکنش 10 رقم مهم تجاری فلفل در برابر آلودگی با ویروس ToMV
سحر وحید حسین نیا، رضا پوررحیم، شیرین فرزادفر، عبدالجمیل زربخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 404.92 K

12 حساسیت برخی از ارقام فلفل به Phytophthora parsiana، بیمارگر درختان چوبی
زهره انواری، ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 317.6 K

13 بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از جدایه های Phytophthora parsiana بر اساس توالی سنجی ناحیه ی ITS
زهره انواری، مریم میرطالبی، ضیاالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.37 K