کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 گونه های فوزاریوم و قارچهای مرتبط با پوسیدگی طوقه و ریشه گندم در استان لرستان
مصطفی درویش نیا، عزیز الله علیزاده، ابراهیم محمدی گل تپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (237.24 K)

2 بررسی گونه های فوزاریوم همران با نخل خرما در استان خوزستان
علی موسوی جرف، عزیز اله علیزاده، جمشید حیاتی، ضیا الدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (186.76 K)

3 گونه های فوزاریوم شناسایی شده در مایکوفلور خرمای بم
محمدمهدی امینائی، ابوالفضل گلشن، نرگس حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (47.21 K)

4 جداسازی و شناسایی گونه های فوزاریوم از انبه در جنوب ایران
محمدمهدی امینائی، نرگس حاتمی، مجید امانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (51.83 K)

5 بررسی گونه های فوزاریوم و پتانسیل تولید داکسی نوالنول و فومانیزین توسط آنها در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی، ابوالقاسم حسن پور، روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.59 K)

6 تعیین عوامل مرگ گیاهچه و پوسیدگی ریشه و طوقه کلزا در مناطق مهم کلزاکاری کشور
همایون افشاری آزاد، منصوره میرابوالفتحی، کسری شریفی، علیرضا دلیلی، منصور صلاتی، نادر آزادبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (49.33 K)

7 گونه های فوزاریوم بذرزاد بیماری زای خربزه
محمد حاجیان شهری، عباداله عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.89 K)

8 شناسایی گونه های فوزاریوم جدا شده از ریشه و طوقه محصولات جالیزی منطقه شاهرود
زهرا عراقی، کامران رهنما، مجتبی ممرآبادی، فرخنده امتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.55 K)

9 شیوع بیماری بلایت خوشه گندم در اردبیل و آلودگی آن به داکسی نیوالنول در سال 1390
منصوره میر ابولفتحی، روح الله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.89 K)

10 گونه های فوزاریوم همراه گیاه انگل گل جالیز در استان لرستان
مصطفی درویش نیا، لیلا بهاروند، فاطمه آقابیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.96 K)

11 مطالعه بیماریزایی جدایه های Fusarium acuminatum از مزارع گندم در استان زنجان
لیلا محمدی، رقیه همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.76 K)

12 شناسایی و پراکندگی عامل بیماری پژمردگی موز در بلوچستان
مجید امانی، ابراهیم سابکی، حمیدرضا زمانی زاده، نادر حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193 K)

13 بیماریزایی گونه های فوزاریوم همراه ریشه نخود در استان فارس
سامان بهرامی کمانگر، ضیاء الدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.14 K)