کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 پوسیدگی شکوفه و برگ پرتقال در اثر قارچ Botrytis cinerea در مازندران
محمدعلی آقاجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 58.2 K

2 بررسی تاثیر زمان باکتریهای آنتاگونیست در میزان کنترل بیولوژیک کپک سبز و کپک آبی در پرتقال
مازیار نوشین پیجانی، علی محمد روستایی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، حشمت اله رحیمیان، عادله سبحانی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 125.53 K

3 کنترل پس از برداشت کپک سبز پرتقال و نارنگی توسط نمکهای بیکربنات سدیم و پتاسیم و هوای گرم
اعظم شکاری، محمد رضوی، ضیاء الدین بنی هاشمی، عباس صبو روح منفرد، حشمت اله رحیمیان، افسانه کلبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.84 K

4 ارزیابی تاثیر یون کلسیم بر کنترل کپک سبز و کپک آبی پرتقال توسط باکتری های آنتاگونیست
مازیار نوشین پیچانی، علی محمد روستایی، حشمت اله رحیمیان، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، عادله سبحانی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 46.03 K

5 عارضه ترک خوردگی میان بر Albedo breakdown در میوه پرتقال: یررسی های بافتی و فراساختاری
هما رجایی، لسلی سامرز، کارول لووات
مشاهده مقاله اصل مقاله 65.38 K

6 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.55 K

7 کنترل بیولوژیک کپک آبی پرتقال توسط Pichia kluvyri و القای پاسخ های دفاعی در بافت سفید پرتقال در دمای 20 درجه سانتی گراد
راحیل قاسمی سردره، حسن رضا اعتباریان، یلدا واصبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.49 K

8 ارزیابی مولکولی شیوع بیماری های میوه سبز و استابورن پرتقال در جیرفت
فاطمه محمد پور، مسعود بهار، علی عباسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 459.39 K

9 مطالعه ای بر روی فاسد شدن برخی از میوه جات در بازارهای اهواز
جمشید حیاتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 495.13 K

10 انتقال لکه حلقوی ایرانی مرکبات با پیوند
فرامرز امیری، حشمت اله رحیمیان، کرامت اله ایزد پناه
مشاهده مقاله اصل مقاله 528.93 K