کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن | |
سودابه حسینیه فراهانی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن | |
سودابه حسینیه فراهانی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K) |