کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تخمین کمی میزان آنتی بیوتیکهای تولید شده توسط برخی استرینهای Pseudomonas fluorescens با روش کروماتوگرافی لایه نازک
فاطمه جمالی، خلیل طالبی جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.58 K)

2 ردیابی بتااگزوتوکسین در فرآورده ای بیولوژیک بر اساس ماده موثره Bacillus thuringiensis subsp.aizawai
رسول مرزبان، محمدرضا تاجبخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.99 K)

3 بررسی باکتری های همراه با بذر پنبه، از کارخانجات پنبه پاک کنی استان گلستان
مهسا علیمی، میثم تقی نسب، اسماعیل متکی، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.1 K)

4 بررسی باقیمانده برخی سموم شیمیایی در میوه گوجه فرنگی در استان اردبیل
مهدی داوری، علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.95 K)

5 شناسایی فلاونوئیدهای برگ هفت بندهای علفی استان مرکزی با روش های کروماتوگرافی دو بعدی و لایه نازک
میترا نوری، مهدی یوسفی، الهه محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.97 K)

6 تفکیک جدایه های ویروس تریستزای مرکبات توسط نقوش الکتروفورزی دی. ان. ای مکمل ژنوم ویروس
وحید علوی، کرامت اله ایزدپناه، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.24 K)

7 تجمع فیتوالکسین از نوع Sesquiterpenoid دریافت آوندی گیاه بادنجان پس از مایه زنی با فرمهای مختلف قارچ Fusarium oxysporum
عبدالرحمن فصیحیانی، جورج پگ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.72 K)

8 بررسی ایزوله های باکتری Rhizobium leguminosarum بر اساس فعالیت آنزیم دی نیتروژ ناز در باقالا
اسلام مجیدی هروان، علی سروش زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.56 K)

9 خالص سازی آنزیم های کیتیناز قارچ Trichoderma harzianum 8
محمدجواد حریقی، مصطفی مطلبی، محمدرضا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (50.1 K)

10 تعیین اجزای بازدارنده عصاره گیاه موسیر روی باکتری Erwinia amylovora
نگین کولانی مطلق، سعید عباسی، امین صادقی، صحبت بهرامی نژاد، بهروز حریقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.26 K)

11 آنالیز چربی های اسکلروتهای قارچ عامل شیت بلایت برنج با استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک
محمد علی تاجیک قنبری، حشمت اله رحیمیان، عزیز اله علیزاده، وحید رضائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.6 K)

12 شناسایی باکتریهای گرم مثبت معمول رنگدانه دار همراه بیماری شانکر مرکبات به وسیله آنالیز اسیدهای چرب
غلام خداکرمیان، مارک ون کانیت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.9 K)